V.32

Idag går jag in i veckan 32. Helt otroligt vad snabbt det går men samtidigt känns det som en evighet kvar tills vårt datum. Tankar kring förlossningen... Jag är lugnare kring det än vad jag trodde jag skulle vara. Jag försöker förbereda mig mentalt så mycket som möjligt. Målbilder och positivitet kring det hela är viktigt. Knip övningar, lite hemma yoga ibland och så övar jag även på olika andningstekniker som vi fått lära oss på profylax kursen och sen har jag ju den underbara gravidvattengympan en gång i veckan. Mysigt att få träffa andra gravida och att få känna sig som en fjäder i vattnet.

Bild från v.16 om jag inte minns fel. Då tyckte jag att magen va stor. Och nu är den ENORM haha
3

För ett år sedan.

Om fyra dagar är det ett år sedan vi satte oss på ett plan som skulle ta oss till andra sidan jordklotet på ca 24 timmar. Destinationen var Chile, närmare sagt den mysiga kuststaden San Antonio. Två månaders semester väntade. Två månader tillsammans med släkten på mammas sida. En oförglömlig semester. Längtar tills nästa besök.

 
Mamma och min söta gammelmormor,96 år,

Den här trappan gick vi ner och uppför varje dag när vi skulle till centrum. Ibland två-tre gånger om dagen. Himla jobbigt. Ca 190 steg.
2

Hall byrå

Är på jakt efter en byrå till hallen. Eftersom vår förra hall var så liten hade vi bara hatthylla och skoställ men nu är hallen betydligt större så vi behöver en byrå. Dessa två kommer ifrån Ikea.

 

 
2