Lovely morning

Vaknade upp av att en liten kille kramade mig hårt och gosade till sig tätt intill mig. Så himla mysigt. Vi har hunnit äta frukost och ta ett bad med massa bubblor!

Till frukosten hann jag bläddra igenom min Mama tidning jag köpte för någon vecka sedan, jag är expert på att köpa tidningar och sen glömma av dom. Prenumenerar ni på någon tidning? Funderar på att starta en Mama prenumeration nu under sommaren faktiskt. Eller köpa mig en spännande chick lit bok att läsa. Har ni tips på någon? 

9
Tessochlex

Likadant här så jag har slutat prenumerera, köper när jag tror jag skall hinna läsa men knappt blir det då heller 😂 Vilken fin kruka 👌🏻

Ajli Müller

ditt kaffe ser så jäääävla gött ut! Jag prenumererar på Plaza Interiör.

Anita

Så fint med Narrfikus!! :)

JoJo

åh så fina bilder du har tagit :)

sv; härligt att höra att ni hade det så trevligt. :)

ja, glassarna ser jättefina och goda ut. ska prova göra såna nån dag tänkte jag :)

Gabriella

Såå fina bilder!!

mallan

Men åh vad gott med smoothien! :)

My Chieng

Jag brukar göra det. Hinner inte läsa i lugn och ro. Ska skaffa gratis nr via Skånemejeriers kampanj. Vet inte om det är chick lit men hysterisk roligt och mkt underhållande. Kolla upp Janet Evanovich one for the money, finns översatt till svenska också men kan inte titeln utantill. Läser annars mkt harlequin historisk annars

Göteborgsmamman

Men fina du!! Tack för senast - så himla mysigt att träffa dig och Emilio. Underbar blogg du har - vilken proffsfotograf! Har kollat igenom typ hela ditt arkiv nu haha.
Hoppas vi ses snart igen!
Kram <3

My

Jag är inte heller någon sci fi älskare. har faktisk svårt för fantasy genren förutom Harry Potter då.