Zmarta sommaraktiviteter

I samarbete med Zmarta.
 
De flesta barnen har redan gått på sommarlov och semesterperioderna på många arbetsplatser börjar snart. Vi har semester nu och hänger vid medelhavet en vecka. Så himla härligt!
 
Resten utav sommaren ska vi också hitta på mysiga saker tillsammans runt om västkusten. Universeum, Öckerö, Varberg, Nolhaga parken, Slottskogen, åka hem till mina föräldrar och Liseberg är några av platserna vi ska hinna med att besöka. Att åka på Tivoli hör ju sommaren och sommarlovet till. Vi har redan hunnit hänga på Liseberg en gång i år och kommer självklart åka tillbaka. Vilket är erat favorit tivoli? I Samarbete med Zmarta vill jag tipsa om deras roliga Tivoli index, de har undersökt priserna för vuxenentré, åkband för obegränsat antal åk under en dag, sockervadd på pinne samt hamburgare. Och självklart också antal åkattraktioner på respektive nöjesfält, där både traditionella åkattraktioner och vattenattraktioner räknats in. Totalkostnanden har sedan delats med antal åkattraktioner för att få fram ett pris per åk.
 
En väldigt kul grej tycker jag, på så sätt kan man ju ta reda på vad som är mest värt att spendera pengar på. Vi väljer självklart Liseberg alla dagar i veckan men Ölands Djur och Nöjespark lockar oss också. Det är ju dock ett större projekt då man måste skaffa boende och så också men nästa sommar kanske vi tar oss dit. 
Hos Zmarta kan man hitta många smarta spartips inför just semesterresan, tips på hur man sänker bolåneräntan eller hur man hittar det bästa sparkontot. Sommaren innebär många utgifter och genom att spara in på onödig ränta kanske man kan lyxa till det med en extra natt på hotell eller vad man nu vill. 
2
rxbin.blogg.se

Liseberg är så underbar! :D

MATILDA

Åh har som plan att antingen besöka liseberg eller gröna lund i sommar :D