BlogBag

Hej på er. Ännu en dag har passerat alldeles för fort. Imorgon går vi tillbaka till vardagen med föris och jobb för mannens del.
För någon vecka sedan fick jag hem Loppi Blogbag fylld med finafina produkter. Safari kvarg från Yoplait, så himla god. Lilleman tyckte det var jättegott och jag själv blev påmind om barndomen när man följde med till affären och lyckades få med sig ett fyrpack Safari hehe. Chicken Tinga från Old del paso som bygger på smaker från olika delar av Mexico har vi inte hunnit testa än men det var det första mannen tyckte var spännande. Recension kommer när vi testat rätten. Som ni ser på bilden ser den riktigt god ut!

 
I bagen låg även en rengörningsgel till ansiktet från Dermosoil som jag hunnit testa i cirka en vecka, jag tycker att den rengör riktigt bra, den lätt att applicera och den luktar riktigt fräscht. Rengörningsgelens sockertensider avlägsnar varsamt orenheter och smink utan att torka ut eller irritera huden. Den passar normal torr och blandhy.
 
 
Den söta mössan och napphållaren från Geggamoja sparar vi till bebis, mössan är riktigt mjuk och gjord av ekologiskt bomull. Perfekt för det lilla huvudet. 
Och slutlitgen Snobben the peanuts movie som vi har sparat till helgens fredagsmys, någon som sett den? Filmen är Golden Globe nominerad och vi ser verkligen fram mot att se den.Detta var första gången vi fick hem en blogbag, jätteroligt att få testa nya produkter, tusen tack Loppi gänget! 


 
blogbag - bloggare - chickentanga - dermashop - dermasoil - geggamoja - loppiblogbag - oldelpaso - produkter - recensera - snobben - susanasblogg - testa - thepeanutmovie - yoplaitsafari
7
Polly Svensson

Vad roligt och vilka grejer. Mössan var så söt. Kram

Netti Starby

Vad roligt med lite nya grejer :-D Kram

Sandra'

Så roligt att testa nya saker :)
kul att du blev nöjd med dem också :)

Jeanette

Vad kul...älskar att prova nya saker :)

Ingrid

Åh gud så spännande att testa!!

Tilda Barkselius

Såg ut att vara massa bra saker!

Linda

Åh många som fått loppi blogbag, kul! Ser ut till att vara en del bra saker i den ju;)
Svar: Ja så himla gott, för gott,haha!
Ja skall bli grymt kul, är ni taggade nu då? Skall bli riktigt kul att träffa er!