Social Media Lift Event

God kväll på er. Äntligen kommer ett inlägg om lördagens Socil Media Lift Event. Jag och Liselotte ville ha ett pepp event där vi delade med oss om kunskap för att kunna bli bättre bloggare. För att det är ju självklart det man vill som bloggare, man vill utvecklas och bli bättre på det man gör.
 
Vi bjöd in Johanna som driver hemsidan Enklaknep.se "Webbdesign och inspiration för briljanta människor" Fantastiskt slogan som verkligen beskriver hennes hemsida. 
Joahanna föreläste för oss om hur man ska marknadsföra sig på bästa sätt, vad man ska tänka på, vad som är viktigt och mindre viktigt. Alla fick med sig en egen marknasföringsplan för att fylla i och ha som mall för att utveckla det man nu vill utveckla, bloggen, instagram, youtube eller de kanaler man nu använder sig av.

Evelina som driver Evelinas foto var också på plats och berättade om sitt företag som fotograf, hon tipsade om hur man tar bättre bilder med bland annat mobilen och hur man bör tänka när det gäller ljuset. Alla bilderna i detta inlägget är bilder som Evelina tog under kvällen. Deltagarna fick ställa frågor och alla delade sina erfarenheter och tips kring kameror och allmänna bloggtips. 
 
Vi började kvällen med att samla ihop alla i lobbyn. Vi höll till på Scandic Rubinen som ligger mitt i avenyn och är ett fantastiskt fint hotell. Har ni besökt det någon gång? Inredningen är magisk och precis så som jag hade velat ha det hemma, en blandning av industri, glam och modernt! 
 
 
Vi gick tre trappor upp och bjöd tjejerna på underbart mousserande vin från en utav våra sponsorer MRG Wines, jag kan varmt rekomendera deras alkoholfria vita mousserande vin, det är så himla gott! Efter lite mingel tog vi oss vidare till konferansrummet där föreläsningarna ägde rum. Som ni ser på bilderna hade vi två små framtida bloggare på plats också, så söta! 
 
 
Runt halv åtta var det dags att gå en trappa ner till restaurang Ruby där ett vackert dukat långbord väntade oss. Vi åt en god tre rätters middag tillsammans och pratade om allt mellan himmel och jord. Våra familjer, bloggar, bloggtrender, fototips och massa annat roligt. Det var verkligen en jättemysig middag som tog slut alldeles för snabbt.
 
Efter den goda middagen gick vi återigen en trappa upp för att dela ut goodiebags och lotta ut våra priser från vinstbordet. Vad som låg i goodibagsen och på vinstbordet kommer i ett separat inlägg. 
 
Alla bilderna i detta inlägget är tagna av kvällens fotograf Evelina. Ni hittar hennes hemsida här och facebook sida här. På Instagram hittar ni henne under @Evelinasfoto.se

Göteborg - bloggaregöteborg - blogger - bloggevent - event - scandic - scandicrubinen - socialmedialiftevent - socialmedialiftevent16 - susanas.se - susanasblogg
6
Emma

men åååh, fasen så kul initiativ av er! ser jättefint ordnat ut, vad kul! :D

sv: ja jag har ju bara en persons tvätt att se efter men tycker det är nog haha.. dock himla skön känsla när allt är undanstökat och all tvätt ren :D

jcp.blogg.se

Åh va kul!

Amanda Lindstrand

Ser riktigt trevligt ut!

Tilda Barkselius

Låter som en otroligt härlig kväll och det ser ut som ni hade jättetrevligt!

Ajli Müller

så roligt det verkar :D Underbart!

sv: Alltå NEJ!! Blä, jag blir äcklad bara av att tänka på pommes på en pizza >.<

Emma - På Smällen!

Tack så mycket för ett trevligt och givande event!Jag hade jättetrevligt! Vad roligt att fotografen lyckades fånga bilden precis efter Isadoras entré hahaha!