Födelsedag

Imorse halv åtta sjöng vi jag må han leva för mannen som fyller 27 år idag. Det öppnades paket och gosades extra mycket. Vi somnade om alla tre och tog sov morgon innan det var dags att fixa inför gästernas ankomst. Våra familjer kom på middag, mycket trevligt. Emilio var extra fin idag. Jeans och en body med insydd väst och fluga, sjukt söt min lillebus. Nu ska vi kolla klart Lets dance och sen ska vi sova. 
 

Glad påsk

Herregud vad tiden går fort. Det är redan påsk och snart är Maj månad här. Igår fick Emilio brev på posten. Två påsk kort. Ett ifrån farmor och ett från gammelfarmor. En hundring fick han också. Så roligt och roligare blir det när han blir större och förstår. 
 
 

Barnakuten.

I tisdags fyllde prinsen två månader. Vi gick till bvc på kontroll och allt var bra. Lillebus har passerat fem kilos gränsen och väger nu 5040 g och är hela 60 cm lång. Nu har vi bytt upp oss till storlek 56 i kläder trots att de är lite stora men bra i längden. Igår natt spenderade vi fem timmar på barnakuten på Östra då Emilio hade över 38 graders feber. De tog urinprov och blodprov på honom och efter den långa väntan konstaterade doktorn att det bara var en förkylning. Inte så konstigt då vi haft sjukstuga i lite mer än en vecka här hemma. Först jag och sen Häggy. Men nu mår vi alla bra.