Lördagsmys

God kväll på er vänner. Idag har vi vart hos min syster på kalas för min systerson som fyllde nio år. Mysigt att träffa familjen och så roligt för kusinerna att busa tillsammans. Nu sover mini gott så jag och mannen har plockat fram lite gott framför gladiatorerna. Kex, frukt och bubbelvatten. 

Imorgon kommer min pappa och mina bröder hit för att påbörja altanbygget. Först ska det befintliga rivas och rötterna på häcken jag klippte ner för ett tag sedan ska bort. Jag kommer ta före och efter bilder så ni får hänga med på förvandlingen. Trevlig kväll på er ❤️


11

I brist på vår

I brist på sol här på västkusten drömmer jag mig tillbaka till förra sommaren. Grillkväll med vänner, lek och bus hos mina föräldrar och iskaffe på balkongen sammanfattar den sommaren ganska bra. Nu hoppas vi på att våren drar igång på riktigt. Vi hade en alldeles för mörk höst och vinter så nu k r ä v e r jag vår. Håller ni med mig? 
3

S u p e r s t a r

Lilleman är redo för varmare dagar, nya Adidas och en keps fick följa med hem från dagens shopping runda. Ni hittar skorna och kepsen på Stadium som har 25% på ordinarie priser helgen ut. Det gäller nya och gamla medlemmar. 
10