Storalilla killen.

Vi är lyckligt lottade som har fantastisk familj som ställer upp och passar det finaste vi har när våra jobb krockar. Emilio älskar att hänga med båda våra familjer och bryr sig knappt när man lämnar honom för att åka till jobbet. Skönt det. Förhoppningsvis blir det samma sak på förskolan. Imorgon är det dags. Mycket blandade känslor. Tiden har gått så otroligt fort. Det känns som igår när jag var mammaledig ock mina dagar bestod utav att hänga på öppnis och gå på playdates med andra fina mammor och barn. Våran stora kille som kan så mycket redan, han är en riktig liten tjötkvarn. Idag tog han sin farmor i handen och gick till henne kylskåp, pekade och sa båbääää. Han ville ha blåbär och visste att farmor brukar alltid ha blåbär i kylen. Våran storalilla loppa. Oändlig kärlek. 


Förberedelser..

Förra veckan åkte vi till Freeport och köpte lite grejer inför förskolestarten. De hade 25% extra rabatt i de butikerna vi handlade i så allt blev betydligt mycket billigare än vad vi hade räknat med. Det blev ett par gortex skor, ett underbart regnställ från Reima. Två olika underställ från Polarn och Pyret samt ett par ullstrumpor. Jag har spenderat morgonen med att namna alla förskolekläder och förbereda inför den stora dagen. 
Vad gör ni idag? 

2

Tävling

God morgon! På min instagram, Susanas.se pågår just nu en tävling där man kan vinna en namn nyckelring i valfri färg. Det är fantastiska Designbysh som gör dessa fina nyckelringarna. In på min instagram för att vara med och tävla.