Våran helg.

Måndag kväll och vi sitter i soffan och kollar på Ifk-Aik på tvn. Min helg var kanon! Trots att mannen jobbat. I fredags mötte vi upp Mamma, pappa och mormor i stan för att gå på Baby & barn mässan. Jag blev besviken då jag trodde deb skulle vara bättre men det var kul att kolla in den ändå. Efter mässan gick vi till en restaurang i närheten och åt middag. Det var Emilios första restaurangbesök och det gick kanon trots att han var lite grinig och inte kunde komma till ro.
 
På lördagen hade jag bilen så jag och Emilio åkte till Skene för att hänga med la familia. Mina syskonbarn var också där. Vi gick en promenad, satt på altanen och hade det riktigt mysigt hela dagen!! 
Och igår var jag sjukt seg hade ingen ork till att göra något men eftersom det var så fint väder fick jag dåligt samvete över att bara lata mig så vi åkte och mötte upp en kompis och var med henne en stund innan vi åkte tillbaka hem för att laga matlådor till gubben. 
En härlig helg med andra ord. 
 
 

Denna veckan.

Har flugit förbi. Just nu sitter jag och kollar på tv, Berg och Meltzer i Amerika. Dom är så himla härliga!! 
Idag är det redan Torsdag, i Måndags hängde vi i Floda då mannen skulle klippa sig. I Tisdags gick jag och Emilio till Allum för att fika med en kompis och hennes lille pojk som är en vecka äldre än Emilio. Pojkarna var supersnälla och sov sig igenom hela vistelsen och vi kunde luncha och strosa runt i lugn och ro. 
Och igår hade vi en slappis dag. Vi gick upp strax efter 12.00 och jag gick i pyjamas heeela dagen, det var riktigt skönt att bara slappa och inte göra någonting. Bara mysa med min prins. Idag fick vi besök utav en gammal barndomsvän till mig. Det var hur kul som helst, vi snackade massa skit och gamla minnen. Emilio var så snäll, han njöt lika mycket som mig utav sällskapet då han var toknöjd hela tiden.

Imorgon ska vi gå på Baby och Barn Mässan på Svenska Mässan. jag ska möta upp mina föräldrar och min Mormor i stan och sedan ska vi hänga på Mässan. Vi ska även passa på att pussa på pappa Marcus som jobbar där. 

 

Fem veckor.

Igår blev Emilio fem veckor. Det går snabbt nu tycker jag. Det känns ju som det var igår han föddes lillebus❤  Han fyllde som sagt fem veckor igår och det hände en fantantiskt sak. Lillegrisen låg i sängen i bara blöja och sprattlade runt som han brukar. Jag vände honom på mage för att han skulle träna nacken lite och rätt vad det var vände han sig tillbaka på rygg alldeles själv!!! Jag blev så stolt, vår lilla prins är sååå duktig för att vara så liten. 
Nu är han på promenad med sin pappa och farmor. Jag stannade hemma för att sova men det är omöjligt. Saknar ihjäl mig efter honom. Detta är första gången jag är utan honom och det känns sjukt jobbigt. Det låter kanske löjligt men det är sanningen. Mammas prins ❤ Undra hur det kommer gå i sommar när jag ska jobba lite.... Vill inte ens tänka på det :(