M O R S D A G

Hej! Grattis alla underbara mammor, änglamammor och blivande mammor på morsdag. Jag har blivit extra uppvaktad idag. Sovmorgon till 10, blommor, kort, lotter och god frukost. 
Vi har hunnit med fika hos grannen och ätit jättegod tårta. Nu sitter vi i Floda hos svärmor. Bebis ska hänga här en stund medan jag och mannen ska kolla på ett hus! 
Familjeutflykt

Vilken mysig dag vi haft idag!! Vi åkte till Universeum och spanade in alla djuren, Emilio tyckte bäst om akvariet och alla fiskarna. Det blev lite svettigt till och från då lilleman var överallt hela tiden. Som vanligt :) Vi hade väldigt roligt och vi avslutade det hela med god lunch. Emilio åt tre STORA pannkakor med grädde och lite sylt. Dom fick mer än godkänt av lille mannen.
Nu på kvällen hade vi mina föräldrar och bröder på besök. Alltid så mysigt att ha dom här, Emilio blir så glad och lycklig. Han busade och somnade såfort de åkte. Ikväll ska jag lägga mig tidigt, imorgon har jag sovmorgon!! Lyxigt värre. Har ni haft det bra denna helgen? Mina fina killar, älskar er 💙
Universeum Göteborg

universeum

Äntligen sitter vi i bilen mot stan. Tråkiga jäkla pissväder! Hoppas på sol imorgon så att vi kan åka till Karnevalen! Denna helgen för två år sedan plussade vi med lilla loppan i magen. Det var kaos i våra liv just då, jag hade flyttat ut och bodde i min egna lilla etta i Göteborg och mannen var kvar i Partille. Vi hade gjort slut och allt var upp och ner. Men med plusset hittade vi tillbaka till varandra och nu sitter vi här påväg till Universeum med världens bästa bebis!