Sommarfrukost

God kväll på er. Vi har haft 30 grader här i Göteborg idag, helt galet. Dagen har verkligen gått i ett och jag har vart så trött hela dagen. Jag ska snart krypa ner bredvid grabbarna som sover gott. Vad har ni gjort idag? 

Dagens frukost i solen såg ut såhär, ostfralla, iskall pucko och kvarg med jordgubbar. Så himla gott! 

3

Bloggmingel

Igår hade jag lite egentid på kvällen. Jag var iväg på bloggmingel som Bloggmingel.se hade ordnat. Vi höll till på Ruby Roof Top på Scandic Rubinen i Göteborg. Wow vilket ställe och vilken utsikt! Jag hade aldrig besökt deras takterrass förut men kommer definitivt hänga där igen! 

Kvällen bjöd på tävlingar, mingel med olika företag och bloggare som var på plats. Vi fick lite goodiebags och jättegod mingelmat. Vädret var perfekt och kvällen var jättetrevlig! Me&I, Jollyroom, Akademikliniken och Hunkemöller var några av företagen på plats. 

Hunkemöller var för mig ett nytt företag som jag blev smått förälskad i. De hade så mycket fina underkläder och bikinis. Jag har helt missat att de har hela tre butiker i Göteborg. Ni hittar dem i Nordstan, Avenyn och Frölunda Torg. 


En alkoholfri mojito satt perfekt i värmen. Sååå god!

Goodiebags från Akademikliniken, Me&I och Hunkemöller. 

Tack Käthe, Mimmi och Anna för detta eventet. 

bloggmingel2016
3

Insta lately

De senaste bilderna från mitt instagram flöde. Använder ni er av Insta, vad heter ni där? Ni har väl inte missat mitt konto, det hade vart kul att nå 1000 följare innan semestern. jag heter precis som på bloggen Susanas.se och uppdaterar minst en gång varje dag. Följ mig gärna :)


7