Flickrumsinspo

God kväll på er. Idag har vi spenderat dagen med att kolla tapeter till lillasysters blivande rum. Hon ska sova med oss i början men ska ändå ha sitt rum redo för när hon kommer. Jag tänker ljusa färger, gammelrosa eller ljusgrå väggar som bas och sen guld, vitt och trä inslag.

Jag och sambon är inte riktigt överens men det brukar alltid lösa sig tillslut. Vi har en möbel klar till hennes rum och det är en hushylla som jag fick i ett samarbete för ett tag sedan. Ett tipi tält och en stringhylla står högst upp på inrednings önskelistan till barnrummet. Det ska bli så roligt att inreda ett flickrum, är inte det varje mammas dröm?

 

 
 
 

Hittade härliga inspirationsbilder som låg på Pinterest. Om ni har koll på fina flickrum, bloggar med barninredning eller instagramkonton tipsa mig gärna! Emilios rum behöver också göras om.

3

Favoriter

Att åka hem till mina föräldrar är något Emilio älskar att göra (jag med). Rasta familjens hund och mata hönorna är något vi alltid gör när vi är där. Så himla mysigt! Nu ser vi fram emot varmare dagar och att hallonen ska mogna så att vi kan plocka och äta direkt från busken. Det är sommar för oss!! Pappas ena höna har nyligen fått två små kycklingar, dom är så himla söta. Alla hönsen är väldigt tama och kommer gärna fram så fort man är ute, ibland går dom till och med in i huset. I framtiden vill jag också bo i hus och ha egna hönor som springer fritt i trädgården.

 
 
 
 
 
 
 
 
1

Sofias Inredning

Om ni tycker om inredning och massa härliga inspirationsbilder tycker jag att ni ska klicka in hos Sofia. Jag har följt hennes blogg några månader och älskar att bläddra igenom hennes arkiv. Bilderna från hennes bröllop är magiska! I Oktober får familjen tillökning, kan tänkta mig att banrrummet kommer bli magiskt. 
 
 
 
Alla bilderna tillhör Sofia.
bloglove - nätkärlek - susanasblogglove
4