Powerwalk

Hej. Vilar lite och samlar energi till att städa köket och styra upp nått mellanmål till mig och prinsen som vilar. Vi har vart ute på en promenad med stopp på lekplatsen vilket Emilio tyckte var jättekul. Jag var inte alls motiverad till att gå min powerwalk idag jag hade hellre stannat hemma men genom att sitta hemma kommer jag inte nå mitt mål! På fredag kommer första veckans sammanfattning på hur det har gått för mig och resan mot mitt hälsosamma liv. Nu ska jag fixa mellis, äggröra med bacon och en stor kaffe med grädde får det bli. 
1

Todays outfit!

Hej! Avnjuter ännu en nyttig lchf smoothie medans bebis leker med sina leksaker. Vi har vart iväg och tagit gruppfoto på förskolan idag. Dagens outfit blev skjorta, mössa, halsduk och skor från H&M, chinos från Zara och jackan från Lindex. Så himla fräsig outfit. Idag ska vi hänga hemma och bara mysa! Vad hittat ni på idag? 
barnmode - kidsfashion - mode
1

Lchf smoothie

Smoothie är ju något bland det godaste och enklaste mellanmålet som finns! Nu när jag äter lchf slängde jag ihop en nyttig lchf smoothie, hur god som helst! Receptet kommer längst ner i inlägget. Tipsa gärna om ni sitter inne på något gott recept.
 


1 dl kokosgrädde
1 dl rysk yoghurt 
1 halv näve hallon färska eller frysta, jag använde frysta. 
Mixa och toppa med lite hallon. 
lchf - lchfsmoothie - smoothie
4