Vårt sovrum.

Nu när bebis sover i sitt rum har vi gjort om vårt sovrum lite. I och med fotograferingen och homestyle besöket fick vi tips och råd som jag verkligen höll med om. Så nu har nattduksbord och lampor flyttat in. Fler kuddar på sängen och vårt sovrum känns mer som ett mysigt rum än bara ett rum med en säng. Och jag älskar mitt fina skrivbord som lillebrorsan målade så fint!! Vi har funderat på att ha en hylla över sängen men struntat i det då vi inte vill förstöra väggen när vi ändå vill/ska flytta snart.inredning hemmahos sovrum ljust rosa koppar vitt Ikea h&m
1

God morgon Torsdag!

Hej på er! Natten gick kanon bra. Emilio sov hela natten i sin säng och vaknade halv sju. Han satt i sängen och pekade på sina böcker. Det känns skönt att det gick såpass bra. Nu måste vi bara jobba på nattningarna. Det tog kanske 45 minuter igår. För ett tag sen hade vi en bra rutin men så blev han sjuk och då rann det ut i sanden. Så nattningstips mottages mer än gärna!! Hur gör ni när de små ska sova?? 
1

Att sova själv.

Fotografering gick bra idag, Emilio tyckte det var spännande och gick efter fotografen till och från när han gick omkring och fotade. Det blev fina bilder så nu är det bara att vänta på annonsen! 

Vi har vart på babyproffsen idag och köpt en babyvakt nu när loppan har flyttat ut! Vi får se hur det funkar för oss alla att han sover i eget rum. Ett stort steg för hela familjen!