Office inspo

Åh ni förstår säkert att jag längtar ihjäl mig tills det är dags att öppna dörren till vårt radhus. Det går inte en dag utan att jag tänker på det och blir alldeles varm i kroppen. Äntligen!! Vi som letade och letade och när vi hade lagt det på is för att fokusera på annars så kom det!!! Vi flyttar till större så vi kommer ha ett rum över. Det ska få bli ett kontor fram tills när det kommer behövas till annat.... Jag har länge velat ha ett litet kontor så att jag kan ha mina grejer samlade och jobba med datorn mer bekvämt än att halvligga i soffan. Något i den här stilen vill jag ha:


Ljust fräscht och organiserat. Hyllor med förvaring och massa fina plancher eller utklipp. Samtliga bilder är lånade från Pinterest. 

2

Monday

Hej! Sovmorgon till 09 tillsammans med lillebus som väckte mig med massa pussar!! Perfekt start på denna dagen. Vi har ätit frukost och ska spendera vår förmiddag hemma innan det bär av till jobbet och föris. Imorgon är vi äntligen lediga! Det är redan sista november vilket känns helt sinnes!! Detta året har verkligen susat förbi och vi har vart med om otroligt mycket roliga saker tillsammans. Nu håller vi tummarna för en sista sak innan året tar slut. Blir det som vi vill att det ska bli kommer detta bli det bästa året någonsin. Berätta gärna vad ni hittar på idag, kram!
Mini älskar sin lilla rittavla som han fått av grannarna. Jag vet att tomten ska komma med en sån fast större. Det kommer han älska! 

Första Advent - Tävling

Jag har tillsammans med några företag gjort en liten adventskalender till bloggen/instagram. Här kommer den första luckan. Hoppas ni tycker detta är lika roligt som jag! I samarbete med Namnappen.se tävlar jag ut ett paket med tre egendesignade namnappar. Du väljer själv färg på napparna, text, typsnitt och symbol. För att vara med och tävla får du surfa in på min instagram susanas.se för att sedan följa de enkla reglerna. 

1: Följ Susanas.se
2: Tagga 3-4 vänner du följer som du tror vill vara med. 
Att dela bilden är inget måste men alltid ett extra plus i kanten. 
Tävlingen kommer att avslutas på Onsdagen den 2 December klockan 22.00. 


 
 
advent - förstaadvent - namnapp - namnappen - namnappen.se - napp - susanasbloggtävling - tävling - vinn
1