Dagens Mini

Hej på er. Den senaste tiden har lilla loppan blivit väldigt mammig. Det är bara jag som gäller och ska någon annan hjälpa till då blir han arg. När det är på hans villkor funkar det med andra personer. Många säger att det kan vara så att han känner på sig att jag är gravid. Eller så kan det ju vara för att jag är hemma hela tiden. Blev era barn mer mammiga när ni väntade nummer två?? 
Lämningarna på dagis denna veckan har slutat i tårar varje gång så idag när jag inte hade några direkta ärenden att göra så fick mini stanna hemma med mig. Vi har haft en mysig förmiddag tillsammans och ska snart bege oss ut. 

Lilla spexaren älskar att gå med sin morgonrock hela tiden när vi är hemma. Detta är dagens outfit:
Farars tröja från Lager 157, leggins från Mini Rodini, mina tofflor som jag hade på BB och hans Blixten Mcqueen morgonrock som är några storlekar för små!! 


barnfamilj - familj - gravid2016 - storebror
1

Happy girl

God kväll på er. När jag kom hem från dagens event låg mini och sov så jag och mannen har haft lite egentid nu på kvällen. Det hände sällan. Vi kollade på gårdagens Parneviks avsnitt. Så himla tråkigt att det var säsongsavslutning. Älskar verkligen den familjen, de är ju då himla härliga!! Man kan se både första och andra säsongen på ViaPlay. 

Ikväll lägger jag mig med ett leende på läpparna, både igår och idag har vart fantastiska dagar! Välbehövligt gött flow!! Speciellt när det vart jobbigt med sjukdom och skit med jobbet...
 Igår kom två bud med grejer till Social Media Lift eventet som jag och Liselotte anordnar. Igår fikade vi (jag & Liselotte) och checkade av läget inför vårt event. Det känns så roligt och spännande att saker och ting börjar klarna och att vi bockat av det mesta av vår to do list! 

Idag var jag ju på ett event i Kungsmässan, jag träffade ett gäng härliga bloggare och fick sådan go känslans hela kroppen. Så mycket motivation och pepp!! Jag kommer skriva mer om eventet framöver. 

Nu ska jag krypa ner bredvid min lilla busunge som tagit över vår säng. Just nu är bloggen under ombyggnad och den kommer få ett g r y m t utseende snart. Puss på er!! 2

New in

Hej! Jag tror inte jag är ensam om att vara snål när det kommer till att shoppa till mig själv. Jag handlar hellre inredning eller kläder till mini än att köpa till mig själv. 

Idag gjorde jag dock tvärtemot vad jag brukar, jag unnade mig nya kläder och jag uppdaterade min sminkväska! Så välbehövligt då min foundation är slut och mascaran sjunger på sista versen.

Jag ska inviga kavajen och sminket ikväll då det vankas Event i Kungsbacka. Kan tipsa er om att Kicks hade 20% på deras egna märke och på många andra produkter. 
Dopping
2