Monday

Hej. Idag har vi vart produktiva jag och min lilla partner in crime. Tvättat ikapp all smutstvätt, är inne på tredje maskinen nu. Lagat 2 kilo kyckling med tillbehöver. Två olika middagar blev det. Hela lyan luktar ljuvligt! Just nu sover prinsen utomhus i sin vagn. En av fördelarna när man bor som vi gör. Vi saknade den möjligheten när vi bodde i andra lägenheten. Somnade han när man var ute ja då fick man snällt sitta och vänta ut tills han vaknade eller bära upp honom och hoppas att han skulle sova vidare... Nu kan man vara effektiv under tiden han vilar. 

Fåglara kvittrar och solen skiner. Så fort den lilla vaknar ska vi äta lite och sedan iväg på ett ärende. Men först ska jag ta ett varv med dammsugaren och golvmoppen.
1

Vårskor

Snart är det dags att åka till affären och prova/köpa vårskor till Emilio. Ett par tuffa Nike är ett måste men han behöver även ett par lite finare skor som han kan ha när vi skall iväg. Vi gillar Kavat och tycker kvaliten är kanon. Det finns ju många snygga modeller. De snygga slip-in skorna i skinn måste vi prova. De hade passat grymt med hans snygga bomber!  Även Vans skorna är sjukt tuffa och hade passat vår coola kille. Undra hur många par skor han behöver? 

ETT // TVÅ // TRE // FYRA
 
Kavat - barnskor - kidsfashion - mode - skor - spring - tips - vans - vårskor

Lovely Morning

God morgon söndag. Som ni kanske märker har jag flyttat tillbaka bloggen till blogg.se. Nouw är en grym portal men den passade inte riktigt mig. Lite ändringar ska göras här på sidan men som vanligt hittar ni bloggen på Susanas.se. Borta bra hemma bäst som det så fint heter. 

Jag och mini har haft en mysig morgon tillsammans. Vi drog oss länge i sängen och myste. Just nu har vi ingen soffa så en plastmadrass pryder golvet i vardagsrummet i väntan på nya soffan som kommer nästa eller nästnästa vecka. Att kliva upp och lägga sig i den lockar inte direkt. Så mycket skönare att ligga kvar i sängen. Frukosten är intagen och vi ska fixa lite hemma innan vi möter upp svärmor för att åka ut till Förlunda på kalas. Trevlig söndag på er.

 
 
 
2