Poolside

Kalimera från Kreta. Vi har det himla bra i solen och alla njuter. Emilio älskar att bada och simmar överallt med sina puffar. Bästa köpet inför resan! 

Första natten hände en liten olycka, det första jag sa när vi fick vårt rum var: Emilio måste sova i sin säng så han inte rullar ut och slår sig på stengolvet. 

Ja ni kan ju gissa vad som hände, han sov mellan oss och på två sekunder hade han rullat ner till fotändan och sen ramlade han ur sängen. Stackarn fick en stor bula som nu övergått till ett stort blåmärke i pannan. 

Bortsett från det lever vi livet, vi är väldigt nöjda med hotellet och igår var vi på mini disco som slutade med piratjakt och dans på scenen. Har tagit massa bilder med systemkameran som jag tänkte dela med mig av när vi kommer hem! Goda alkoholfria drinkar och bad med Dino, så spenderar vi dagarna! Puss
2
MATILDA

åh så härligt :D

My

Stackarn. Jag gissade att hotellet inte hade resebarnsäng som de kunde hyra ut för en billig peng. Det räddade vår semester förra året. I år blir det hemma semester pga ett barn under 1 år.