Rabattkod 40% på dyraste varan.

Jag måste tipsa er om att ni får hela 40% på dyraste varan hos Ellos just nu. Ni kan ta del av det grymma erbjudandet HÄR. Ange kod: 335464 i kassan. Jag ska passa på att klicka hem en snygg lampa jag velat ha läänge. Happy shopping.
*Villkor. Nybeställning över 200,- (efter avdragen rabatt) på kläder, skor, hemtextil, inomhusbelysning, tapeter eller mattor på Ellos. Gäller t.o.m. 2016-05-22. Kan ej kombineras med andra erbjudanden, prissänkta varor eller varor märkta med "kampanjpris".Vi reserverar oss för eventuella tryckfel.


 


adlinks - ellos - inredning - kläder - rabattkod - rea - skor - sommarkläder - tips
3
Tilda Barkselius

Åh vilket grymt erbjudande!

Ajli Müller

varför har jag inte storlek 122...

sv: Jag skolkade varenda studiebesök och nästan alla friluftsdagar hela skolgången. Även på mellanstadiet. Och jag hatar dem förtfarande och försöker alltid få slippa. Men när jag väl vet att jag ska någonstans ska jag banne mig se till att vara en förebild :P

Emma

åh vilket supertips! ska kika in på ellos, de har en hel del fint!

sv: åh va skoj! nej tyvärr har jag ingen aning om huruvida man får dricka det eller ej, men en gissning utifrån ingredienslistan är att det inte boooorde vara någon fara, men ta det inte som något expertutlåtande haha. bäst att googla eller fråga dem själva :) ja jag vill gärna boka en resa till grekland i sommar men min sommar är fortfarande oklar vad gäller jobb och allt så väntar lite =)